Zoete wraak

Het had een zinderende nacht moeten worden, maar voordat het goed en wel kon beginnen, zat Rutger alleen in haar huis. Toch heeft hij goede reden te blijven. En dat heerlijke zwembad blijkt nog maar het begin van het genot.

Met een rustige schoolslag trek ik mijn baantjes. Steeds wanneer ik er tien heb afgelegd, gun ik mezelf een korte pauze en hang ik aan de rand, uitkijkend over de stad in de verte. Ik kan me niet herinneren ooit zo’n schitterend zwembad te hebben gezien. De wanden zijn van geborsteld aluminium en het water staat aan de rand, waar het bij de geringste deining in een smalle goot verdwijnt. Ik heb alle lampen in het huis gedoofd, alleen de onderwaterverlichting zorgt voor een kaleidoscopisch getwinkel op het hoge plafond van het bad. De villa ligt eenzaam op een heuvel en de ramen van het zwembad reiken tot de grond, waardoor mijn uitzicht fenomenaal is. Ik geniet in stilte, eigenlijk is het niet eens zo erg dat Pamela plotseling weg moest. Wat in het vat zit, verzuurt niet.

Pamela. Ze is 47 jaar en heeft desondanks een veel te strak lichaam om puur natuur te zijn. Denk ik tenminste. We kennen elkaar nog te kort om naar dat soort intieme weetjes te vragen. Een paar weken geleden kwam ik haar tegen op een datingsite. Niet zo’n suffe van ‘kinderen geen bezwaar’ en ‘een goed gesprek niet uit de weg’. Nee, zo een van boter bij de vis, als je begrijpt wat ik bedoel. Haar profiel bevatte wat kunstig gefotografeerde details van haar lichaam waar mijn cursor heen kroop als een poes naar een schoteltje melk. We raakten aan de praat en hielden de prietpraat kort. Binnen een halfuur fantaseerden we samen wat we met elkaar zouden kunnen doen en een uur later, in een anonieme kamer op de vijfde verdieping van het Nijmeegse Van der Valkhotel, werden onze eerste fantasieën werkelijkheid.

Pamela. Ik had haar bedoeld als een one night stand, maar het pakte anders uit. Dat kwam ook, maar zeker niet alleen, doordat het heerlijks wat we met elkaar deden veel te goed was om eenmalig te zijn. Nee, dat kwam vooral omdat ik haar herkende toen ik die eerste keer de deur van de hotelkamer opendeed en ze voor me stond, haar hoofd een beetje schuin en een uitdagende glimlach op haar lippen. Dat zij mij niet herkende en geen idee had dat ik wist wie zij was, maakte het voor mij des te opwindender.

Pamela. Ze droeg een zwart, kort jurkje dat tegelijk prikkelend en chiq was en zwarte, halfhoge laarsjes. Haar donkelblonde haar hing met een lichte slag over haar schouders en het handtasje dat ze zonder mijn blik los te laten op het bureautje naast de deur zette, zag eruit alsof ze voor hetzelfde bedrag een leuke tweedehands auto had kunnen kopen. Niet dat Pamela zich ooit hoeft te verlagen tot zoiets als een tweedehandsje, maar, zoals ik al zei, ze wist niet dat ik dat wist.

We kusten elkaar, haar lippen en tong smaakten eene beetje zoetig

Ik geloof dat we voor ons eigen goede fatsoen even over het mooie weer hebben gepraat, terwijl ik twee glazen wijn inschonk. We proostten op een spannende avond en toen ze even later voor het raam over de stad in de verte uitkeek, ging ik achter haar staan en legde ik mijn handen op haar schouders. Pamela ademde langzaam uit en ik snoof haar parfum op, waarschijnlijk hetzelfde merk als haar tasje of in elk geval dezelfde prijsklasse. Ze keek om en glimlachte naar me, haar lippen iets van elkaar. Toen ik haar kuste zette ze haar glas in de vensterbank en draaide ze zich naar me toe. Haar lippen en tong smaakten een beetje zoetig.

Terugdenken aan die avond doet nog steeds wat met mij ergens halverwege mijn navel en dijbenen. Het is maar goed dat ik helemaal alleen ben, want ik draag geen zwembroek. Ik ben eerder vanavond immers hierheen gekomen om met Pamela te vrijen, niet om baantjes te trekken in haar zwembad. Maar toen we aan de bar in de keuken net aan een lichte salade waren begonnen, zei haar telefoon ‘ping’. Ze keek op het scherm en haar gezicht betrok onmiddellijk.
“Nee hè”, zuchtte ze. “Waarom net nu?” Ze begon driftig te tikken.
Ik legde mijn vork neer. “Is er iets mis?”
Pamela maakte haar berichtje af en drukte op verzenden. “Monique, mijn beste vriendin. Haar man heeft zojuist even gezegd dat hij een ander heeft.” Ze zuchtte opnieuw. “Ik moet er echt heen, Rut. Het spijt me. Ze is er ook altijd voor mij.”
Ik probeerde onverschillig te lijken. “Shit. Maar natuurlijk begrijp ik het wel. We spreken binnenkort wel weer eens af.”
Pamela schudde haar hoofd. “Hou je van zwemmen?”
“Op z’n tijd.”
“Kom.” Ze stond op en liep voor me uit een gang in.
Ik volgde haar en liet mijn blik teleurgesteld over haar lichaam dwalen, die witte broek die ik nu niet over haar heupen zou laten glijden, die laag uitgesneden rug waar mijn handen nu niet naar binnen zouden glippen om haar bh los te maken. De gang leek eindeloos, maar hield op bij een glazen schuifdeur. Een lichte chloorlucht kwam ons tegemoet toen Pamela de deur open deed.
“Als jij hier nou een paar uurtjes aan je sixpack werkt, probeer ik het zo kort mogelijk te houden bij Monique.”

Dat is al zo’n twee uur geleden en mijn hoop dat ik vanavond nog krijg waar ik voor gekomen ben, is wel zo’n beetje vervlogen. Ik werp een laatste blik op de fonkelende lichtjes van de skyline, draai me om en zet me af voor mijn laatste baantje. Ik ga me afdrogen, aankleden en naar huis. Misschien dan ik op de app van de site nog een snelle wip regelen – wie niet kritisch is, neukt altijd – en anders wordt het een avond vroeg onder de wol.

Ik ben nog een paar meter van de trap verwijderd wanneer de onderwaterverlichting dooft. De duisternis overvalt en is nagenoeg volledig. Ik had immers alle andere verlichting uitgedaan, het is nieuwe maan en doordat de villa zo afgelegen is komt er ook geen straatverlichting binnen. Ik denk dat er een stop is doorgeslagen. Op de tast vind ik de trap, behoedzaam klim ik uit het water en loop ik met kleine stapjes in de richting waar ik mijn kleren en een badlaken op een rij bedjes heb achtergelaten. Daar ligt ook mijn iPhone, waarmee ik tenminste nog wat licht kan maken om het huis uit te komen.

Mijn handen zoeken haar lichaam, ik wil nu eindelijk die broek omlaag trekken

Ineens voel ik haar hand langs mijn middel omlaag glijden en ik schrik me een ongeluk. Ondanks de stilte in huis heb ik haar niet horen aankomen.
“Shit, Pam.” Mijn stem trilt een beetje. “Je liet me schrikken. Waar kom jij ineens vandaan?”
Haar hand streelt over mijn buik en zakt plagerig naar beneden, om net boven mijn schaamhaar te blijven liggen.
“Sssjh”, sist ze alleen. Het galmt spookachtig door de duistere zwembadhal. “Ssssjh.” Haar vingertoppen kietelen mijn lies. Ik ben de schrik wel te boven, maar mijn hartslag blijft stijgen. Nog steeds zie ik geen hand voor ogen, maar wie heeft er ogen nodig met een vrouw als Pamela binnen handbereik? Mijn handen zoeken haar lichaam, ik wil nu eindelijk die witte broek omlaag trekken. Maar dat heeft ze zelf blijkbaar al gedaan, mijn handen vinden niets dan huid. Het kuiltje in haar rug, de rondingen van haar heupen en billen. Warm, zacht en naakt. Ze moet naakt op me af zijn geslopen, anders had ik haar kleren wel horen ritselen.

Eigenlijk zou ik haar moeten vragen hoe het met die Monique is afgelopen, maar ik denk dat morgenochtend vroeg genoeg is voor beleefdheden. Ik tast naar haar borst, vind haar tepel en laat mijn vingertop er rondjes omheen draaien.
“Hmmmm.” Ze ademt diep in en weer uit. Een lichte geur van rode wijn. Ze moet met Monique hebben zitten pimpelen. Voor zover ik Pamela ken, drinkt ze alleen wit. Haar vingertoppen gaan weer omhoog naar mijn buik, waarbij ze mijn snel groeiende erectie net mist. Op zijn weg naar boven schampt mijn eikel heel even haar buik. Een siddering trekt door me heen.
“Pamela, ik wil je”, fluister ik, bijna plechtig. Mijn hand klauwt zich in haar bil en trekt haar tegen mijn penis.
“Hm-hm”, sist ze, waarna ze me met een zacht, maar dwingend duwtje richting het bedje leidt. Ik vind het op de tast en wil gaan zitten, maar Pamela houdt me tegen.
“Uh-uh.” Daardoor hoor ik dat ze zelf gaat zitten. Haar vingers glijden over mijn bovenbenen, pakken mijn erectie en beginnen hem te masseren.

Mijn knieën knikken en ik moet mijn uiterste best doen om niet in haar gezicht klaar te komen

Met zachte bewegingen laat ze haar gesloten handen over mijn pik op en neer gaan, waarbij ze mijn voorhuid steeds wat verder naar achteren trekt. Plotseling voel ik iets wat te warm en zacht is om hand te zijn op het puntje van mijn eikel. Mijn knieën knikken en ik moet mijn uiterste best doen niet in haar gezicht klaar te komen. Om de pret niet voortijdig te bederven, trek ik mijn erectie uit haar handen. Ze giechelt zachtjes en ik vind dat schattig en retegeil tegelijk.

Haar hand vindt mijn schouder en opnieuw dat zachte, dwingende duwtje. Ik laat me achterover zakken en ga op mijn rug liggen. Pamela komt naar voren, haar voeten aan weerszijden van het bedje, en plant haar knieën net boven mijn hoofd. Ergens heeft ze een kussen vandaan gehaald, wat ze onder mijn hoofd legt. Daardoor kom ik dicht genoeg bij om haar zilte intimiteit te ruiken. Ik streel de zolen van haar voeten en laat mijn vingertoppen over haar kuiten en dijen glijden, op weg naar haar billen. Ik kietel het stukje huid tussen haar sterretje en haar vagina en Pamela gromt wellustig, terwijl ze haar bekken een stukje laat zakken.

Het is het puntje van mijn neus dat als eerste met haar schaamlippen in aanraking komt. Het ruikt goddelijk en, zo ontdekt mijn tong, smaakt nog beter. Via de andere kant masseer ik de huid rond haar lippen, waarbij ik mijn middelvinger af en toe, steeds een stukje dieper, in haar laat verdwijnen. Ze moet onder hoge spanning staan, want ze voelt strakker dan eerdere keren. Ik graai met het puntje van mijn tong rondjes rond haar clitoris, terwijl ik met mijn duim haar lippen masseer en met mijn inmiddels glibberige middelvinger van dezelfde hand haar sterretje streel. Haar ademhaling gaat steeds sneller, met af en toe een rillerig kreuntje.

Ik sta op het punt klaar te komen in de mond van een vrouw die ik nooit eerder heb gezien

Ik ga volledig op in haar genot en daarom dringt het niet meteen tot me dat het helemaal niet kan dat haar mond zich opnieuw rond mijn stijve sluit. Mijn ogen zijn inmiddels gewend aan de duisternis en daarom zie ik net dat Pamela nog steeds wijdbeens boven mijn gezicht zit, voorover leunend op haar handen, boven mij, haar hoofd voorovergebogen, haar haar als een gordijn over het hoofdeind van het bedje. Ik zou geschrokken moeten zijn, maar mijn extase is te groot om redelijk na te denken. Vaag bedenk ik me dat ze Monique mee naar huis heeft genomen en dat dit haar wraak is op haar overspelige vent. Het kan me niet schelen, ze doet het precies goed. Haar vingers masseren de onderkant van mijn stijve, terwijl haar lippen over de rand van mijn eikel glijden en het puntje van haar tong rondjes draait om de top. Terwijl ik Pamela’s kut ruik en zuig, mijn gezicht nat van haar geil. Dit houd ik niet lang meer vol; ik sta op het punt klaar te komen in de mond van een vrouw die ik nog nooit heb gezien.

Door de akoestiek van het zwembad klinkt haar orgasme harder dan het al is

Gelukkig is Pamela de controle ook kwijt. Ze gooit haar hoofd naar achteren en gilt het uit. Door de akoestiek van het zwembad klinkt haar orgasme nog harder dan het al is. Haar bekken maakt stotende bewegingen, waardoor haar trillende vagina een paar keer tegen mijn mond aan kletst. Dat is mijn laatste zetje. Alle spanning in mijn ontlaadt zich via mijn pik. Monique moet dat voelen, want ze voert smakkend het tempo op, neemt me dieper in de mond en dan spuit ik mijn zaad met enkele goddelijke stoten diep haar keel in.

Het gegil van Pamela galmt nog na in de zwemhal wanneer volkomen uit het niets felle spots in het plafond aangaan. Een daarvan hangt pal boven me en schijnt in mijn ogen, waardoor ik even verblind ben. Een seconde of twee later kan ik weer zien; het is Pamela niet die boven me uit torent. Ik kijk in het bezwete gezicht van een veel jongere vrouw, hooguit voorin de twintig. Ik herken haar van een foto die Pamela me een paar dagen geleden liet zien, maar kan amper geloven dat dit echt is. Ik druk me een stukje omhoog om achter haar te kijken, en zie dat het Pamela is in wiens mond ik ben klaargekomen. Maar ze zien me niet, want ze kijkt om, haar handen nog op mijn dijen. Ze lijkt versteend en dat begrijp ik. In de deuropening, een hand op de lichtschakelaar, staat de heer des huizes. Hij lijkt aan de grond genageld en ook dat begrijp ik. De arme sukkel moet thuis zijn gekomen en zijn dochter hebben horen gillen. Die zit nu wijdbeens op mijn gezicht, terwijl zijn vrouw hem in als verlamd aanstaart, met om haar mond het zaad van de man die hij vorig jaar zonder pardon de laan uit stuurde.

Dit lijkt me een goed moment om het gezin alleen te laten en naar huis te gaan.