Thuiswerken

Opgewonden Vrouw, ik vond je website een paar dagen geleden en heb inmiddels al je verhalen gelezen. Een vrouw die net als ikzelf met volle teugen en ongegeneerd geniet van erotische fantasieën: de gedachte alleen al werkt als een katalysator op de mijne. Dat thuiswerken heeft ook zijn leuke kanten; als het even saai wordt, kan ik ongestoord afdwalen. Bijvoorbeeld naar opgewondenvrouw.com.

Vandaag heb ik besloten naar je toe te komen. Nee, schrik niet: niet echt natuurlijk, maar in gedachten. Ik wil plotseling achter je staan en je huid voelen, je seksualiteit ruiken en de dingen hun beloop laten. Ik weet niet eens waar je woont, laat staan dat ik je sleutel heb, maar dat is het mooie van dagdromen: alles kan.
Opgewonden Vrouw, in je verhalen kort je het af als O.V. Dat zou ook kunnen staan voor Opwindende Vrouw, of Oversekste Vrouw. Ondeugende vrouw. Overgeile Vrouw. Allemaal mooi, maar ik noem je Claudia. Ik heb drie Claudia’s in mijn bed gehad en alle drie staan ze in mijn top-tien fijnste vrijpartijen. Claudia’s zijn goed en ik hoop dat jij die naam verdient.

Je lichaamsgeur is een bedwelmend parfum, vermengd met een vleugje seks

Claudia, ik zie je zitten achter je bureau, turend in het beeldscherm van je laptop. Met voorzichtige stappen, bijna sluipend, nader ik je van achteren. Een tijdje kijk ik gebiologeerd hoe jouw vingers over het toetsenbord dansen, je ene hand die af en toe naar de muis grijpt, wat klikt en weer naar de toetsen terug springt. Dan laat ik mijn handen behoedzaam op je schouders landen.
Je doet alsof je niets in de gaten hebt, terwijl ik aaiende bewegingen over je bovenarmen maak en je lichaamsgeur proef: een licht, maar bedwelmend parfum, vermengd met een vleugje seks. Onverstoorbaar tik je door. Mijn handen glijden over het zijde van je blouse terug naar boven, waarna ik met mijn duimen je hals begin te masseren. Nog steeds ben ik lucht voor je.

Mijn vingertoppen volgen de zachte, warme rondingen van je vlees en vinden je tepels

Na enkele minuten kneden besluit ik dat het tijd wordt om me kenbaar te maken. “Mag ik een paar knoopjes losmaken?”, vraag ik, zachtjes.
“Uh-uh,” antwoord je. Uit je toon kan ik niets opmaken. Het kan net zo goed ‘doe maar’ betekenen als ‘ben je nou helemaal besodemieterd’. Ik grijp het voordeel van de twijfel en maakt je bovenste knoopje los. Je biedt geen weerstand, dus ga door met het tweede, waarna het derde knoopje los gaat en ik een aardige blik op je decolleté heb. Je mooie, volle borsten zitten in een zwarte, kanten beha. Ik streel jouw huid erboven, laat mijn wijsvinger over jouw sleutelbeen glijden en ga dan met mijn hand naar beneden, waar hij jouw borst omvat.
Jij klikt een mailtje weg en opent het volgende. Ik laat mijn handen weer omhoog komen, waarbij mijn vingers achter je behabandjes glippen. Ik zou kunnen zeggen dat het per ongeluk gebeurt, maar dat zou jij toch niet geloven. Mijn vingertoppen glijden onder de bandjes omlaag, volgen de zachte, warme rondingen van je vlees en vinden je tepels. Nog steeds doe je of ik er niet ben, maar jouw tepels verraden je. Ik voel hoe ze hard worden, terwijl mijn vingers er omheen en overheen kietelen. Ik kijk over jouw schouder, voorbij jouw borsten, en zie nog net onder het bureaublad de ietwat verhoogde plek waar jouw dijen bijeen komen, de plek die het ultieme genot verbergt. Ik vraag me af of je mij er zal toelaten, maar bedenk opnieuw dat in dromen alles mogelijk is.

Dwars door de spijkerstof heen voel ik de broeierige warmte van jouw schaamstreek

Je ijskoude façade begint meer barsten te vertonen. Hoewel je nog steeds in je beeldscherm geconcentreerd lijkt, hoor ik hoe je ademhaling versnelt. Ik vat dat op als een aanmoediging. Een van mijn handen trekt zich terug uit jouw beha, pakt je zachtjes maar dwingend bij je kin en trekt je hoofd naar achteren. Voor het eerst kijk je me aan, een dromerige glimlach op je gezicht. Ik raak met mijn wijsvinger je benedenlip aan, buig me voorover en laat mijn lippen zacht over de jouw glijden. Ik maak wat voorzichtige hapbewegingen en tot mijn verrukking beantwoord jij ze. Mijn tong klopt bij je aan, de jouwe doet open. Ze betasten elkaar even met de puntjes, beproeven elkaar, waarna we onze hoofden wat meer verdraaien, onze monden verder openen en onze tongen aan een worstelpartij beginnen. Mijn hand zakt af, trekt de panden van je blouse uit je broek en begint je warme, zachte buik te betasten. Mijn duim draait rond je navel, terwijl mijn ringvinger en pink de sluiting van je broek verkennen. Je kunt maar vast wat voorkennis hebben, voor het moment dat zelfbeheersing en gezond verstand in mijn kop zijn verdampt.
Terwijl onze tongen om elkaar heen woelen en mijn linkerhand met jouw tepel speelt, glijdt mijn rechterhand verder omlaag, waar hij jouw broeierige venusheuvel door de spijkerstof heen begint te kneden. Je ademhaling schiet omhoog, ik voel hem uit jouw neus over mijn wang blazen, je stoot een kreun uit, die hol en gesmoord in onze mondholtes blijft hangen.

Je bent zo nat dat mijn vingers als vanzelf in je wegglijden

Ik voel hoe jouw bekken onder mijn hand kantelt, druk nog een keer tegen je vagina en begin dan de knopen van je jeans los te peuteren. Ik hou op met je te zoenen, zodat ik omlaag kan kijken. Ik zie je heerlijke, roze buik en het V-vormige deel van je schaambeen. Net voor het punt waar de opengeslagen helften van je jeans samenkomen, zie ik een strook van je slipje. Ik duw mijn hand naar binnen, tussen je spijkerbroek en het zwarte kant. De warmte is daar nog boeieriger en tot mijn verrassing voel ik dat de stof van je slipje in het midden glibberig nat is. Hoe moet het daaronder dan wel niet zijn? Ik laat mijn vinger omhoog en omlaag glijden, precies over de streep waar jouw schaamlippen op elkaar liggen. Jij slaat je hoofd verder naar achteren, tegen mijn schouder aan, en kreunt.
Mijn vingers zoeken de band van je slipje, kruipen eronder en zoeken nu dat zelfde plekje, maar dan zonder stof ertussen. Je kutje is zo nat dat mijn middelvinger er als vanzelf in wegzakt, op de voet gevolgd door mijn wijsvinger. Ik voel dat ze kletsnat zijn en hoop dat mijn pik en gezicht dat straks ook zijn. Ik hunker naar een voorproefje en trek mijn hand terug, houd mijn vingers onder mijn neus, adem jouw zilte, geile lucht in en stop mijn vingers in mijn mond om jouw seksslijm op te zuigen. Mijn pik is inmiddels van graniet, maar daar merk jij nog niets van, door de rugleuning van jouw bureaustoel die tussen mijn erectie en jouw rug zit.