Mooie foto’s

Ik volg haar al zeker een jaar op Instagram, omdat ze mooie foto’s maakt van Nijmegen, mijn stad. Een beetje truttig, maar mooi truttig. Eenden op de Plas van Melssen in het warme ochtendlicht, Het Gezicht van Nijmegen schitterend in de zon, pittoreske huisjes waarvan ik niet eens wist dat ze hier staan. Ik volg haar en zij volgt, waarschijnlijk daarom, mij. Ze heet Iris en komt zelf zelden in beeld.

Wanneer dat wel gebeurt, zie ik een leuke vrouw. Ergens halverwege de veertig, hoogblond haar met een pony. Ik haat pony’s, maar bij Iris is dat lief. Ze loenst een beetje en ook dat heeft iets schattigs. Op die zeldzame foto’s van haarzelf is ze met een vriendin op een terras aan de Waalkade. Zo’n vriendin waar getrouwde moedertjes niet mee omgaan, met een uitdagende blik, iets openhangende mond en zaadvragende ogen. Ik zie ook nooit foto’s van kinderen of een partner, dus ik vermoed dat Iris alleen en kinderloos is.

Op een avond, ik heb geen date weten te scoren, zit ik verveeld achter mijn computer. Ik scroll op Instagram door Iris’ tijdlijn en plotseling zie ik, tussen de huisjes, boompjes en beestjes, iets wat ik van Iris niet had verwacht: een viertal zwart-witfoto’s van de onschuldige stouterd in erotische poses, naakt en prikkelend. “Ik heb dit nog nooit gedaan”, schrijft ze er verontschuldigend bij. Haar bovenbeen verbergt haar vulva en haar tepels heeft ze met zwarte roosjes onzichtbaar gemaakt, maar dat kan niet voorkomen dat ik Iris nu met een andere blik bekijk. Op de mooiste foto houdt ze haar hoofd schuin, zodat haar blonde krullen over haar gezicht hangen. De fotograaf heeft een schittering geshopt die haar huid een ietwat zweterig, sprankelend effect geeft.

“Dat zijn mooie foto’s, Iris”, schrijf ik er onder.
Blijkbaar zit ze achter haar computer, want het antwoord laat nog geen minuut op zich wachten: “Dankjewel.” Na enige aarzeling: “Ik was best zenuwachtig.”
“Daar is niets van te zien”, schrijf ik terug. Dan schakel ik over op direct message. “Jij woont toch ook in Nijmegen? Ik geniet van jouw foto’s. Zo zie ik mijn stad zoals ik hem niet eerder zag.”
“Ik ook van de jouwe.”
We keuvelen een tijdje over de meest fotogenieke hoekjes van Nijmegen, tot ik het tijd vind een kansje te wagen: “Ik zou jou ook wel eens op de foto willen zetten.”
Opnieuw blijft het een tijdje stil. Ik begin te vrezen dat ik mijn hand heb verspeeld, maar dan verschijnt haar antwoord op mijn scherm: “Oh? Je laat er geen gras over groeien..”
“Sorry als ik met de deur in huis val, maar ik vind je al een tijdje erg leuk. Zou je een keertje iets willen afspreken?”

Over met de deur in huis vallen gesproken: een uur later bel ik bij haar aan. Iris is een halve kop kleiner dan ik, toont me een verlegen glimlach en haar grijsblauwe ogen lachen me ontwapenend toe. Ze draagt dat roze O’Neill-jurkje waarin ze een paar weken geleden op Instagram liet zien dat ze een kappertje had gedaan, waaronder ik haar benen zo mooi uit vind komen, en ruikt naar goedkope, maar geweldig geile shampoo. Ze draagt niets aan haar voeten, alsof ze weet dat ik vrouwen op blote voeten het meest opwindende vind dat er is.

Haar broeierige warmte straalt af op mijn bovenarm, net voordat we elkaar even beroeren

Even later zitten we op haar bank. Ik heb twee glazen chablis ingeschonken (“daar word ik lacherig van”) en Iris vertelt honderduit over haar werk bij een boekenwinkel. Hoe de werken over fotografie haar inspireerden om zelf te gaan fotograferen. Hoe ze langzaam maar zeker de hoop verloor dat ze ooit iets zou gaan betekenen in die wereld. Op een gegeven moment, na twee glazen wijn, haalt ze haar camera tevoorschijn en wijst ze op een pictogram in het menu. “Weet jij wat dit betekent?”
Ik buig naar haar toe om het van dichtbij te bekijken. De geur van haar shampoo wordt sterker, maar ook die van haar lichaamszweet en de wijn op haar adem. Haar broeierige warmte straalt af op mijn bovenarm, net voordat we elkaar even beroeren. Ik sla mijn arm om haar heen, als om beter op het scherm te kijken. Iris kijkt me aan, ietwat beneveld, haar lippen een paar millimeter uit elkaar.

Ik zie net een glimp van het puntje van haar tong, genoeg om te weten dat ik even niets liever wil dan daar aan likken. Ik buig me over haar heen en eerst raken de puntjes van onze neuzen elkaar, dan komen onze lippen samen. We nemen een paar tedere hapjes, waarna onze tongen elkaar vinden. Iris slaat haar arm om mijn hals en ik ruik haar oksel. Bij ieder ander is dat goor, maar op het juiste moment bij de juiste vrouw bestaat er niets geilers. Ik begin met mijn tong de binnenkant van haar mond te verkennen, haar ademhaling versnelt. Ik laat mijn hand over haar knie glijden en zie hoe haar blote voet over de bank kronkelt. Ik grijp hem vast, mijn vingers onder de zachte zool, en trek hem naar me toe, waardoor haar benen zich spreiden. Iris laat haar hoofd achterover vallen, maar ik ben niet van plan haar op dit moment los te laten, dus buig me verder over haar heen. Ze trekt haar andere been ook op, waardoor haar kruis zich aanbiedt. Terwijl ik verder op Iris kruip, trap ik mijn schoenen uit en laat zij zich achterover in de kussens van haar bank zakken.

Ik streel de binnenkant van haar schaamlippen en steek mijn vingers in mijn mond

Al zoenend druk ik haar hoofd dieper in haar eigen kussen. Iris’ schuchterheid lijkt als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Mijn kruis ligt inmiddels op het hare en mijn groeiende erectie kan haar niet ontgaan. Ze wriemelt met haar bekken terwijl ik achter haar rug haar roze jurkje omhoog trek. Daarbij voel ik de kanten stof van haar slipje en laat mijn vingers eronder glijden, terwijl ik in gedachten al mijn mond op haar natte kutje plant.

Dan glijdt mijn hand via haar bil naar voren. Hij kietelt haar dij en gaat dan omhoog naar de rand van haar slipje. Ik voel de kleverige nattigheid van haar geil, til de stof een beetje op en kom naar binnen. Met een diepe zucht ontsnapt haar adem in mijn hals. Ik veeg mijn vinger over de hete, opgezwollen binnenkant van haar kutje, streel haar clitoris en steek de vinger vervolgens in mijn mond. Iris ziet het en kreunt. Haar handen grijpen de band van mijn broek en trekken hem omlaag. Mijn boxer glijdt mee en het volgende moment drukt mijn erectie zich tegen Iris’ buik. Ik schop mijn broek van mijn voeten, trek Iris’ benen verder uiteen en stoot mijn pik bij haar naar binnen.

Met lange, heftige halen kom ik in Iris klaar

God, wat is ze nat. God, wat is ze warm. God, wat is ze heet en God, wat is ze geil. Ik plant mijn tanden ik haar hals en zuig terwijl ik in haar kut stoot. De hakken van haar voeten trommelen op mijn billen, haar nagels klauwen in mijn rug en mijn vinger streelt haar anus. Iris ligt onder mij alsof ze stroomstoten krijgt, we zuigen en bijten elkaar als wilde dieren en mijn ballen knallen tegen haar kontje. Ik zuig de geur van haar zweet en haar kut in mij, terwijl mijn scrotum naar een hoogtepunt tintelt.

Dan gilt ze het uit en daardoor is mijn laatste beetje weerstand ook vervlogen. Met lange, heftige halen kom ik in Iris klaar. Ik stoot tegen haar bekken terwijl ik haar kut helemaal vol sperma spuit. Haar zweet, haar adem, haar gegil, haar stotende bekken. Ik wil haar, ik verlang naar haar, keer op keer.