Erop en erin

Natuurlijk had ik niet meteen op haar voorstel in moeten gaan, maar mijn zwak voor mijn buurvrouw was inmiddels een stuk sterker dan mijn gezond verstand en zo belandde Rachel die avond weer op mijn terras. We lieten elkaar onze favoriete nummers horen op Youtube, Haar baby lag in mijn woonkamer te slapen en terwijl dromerige muziek uit mijn laptop klonk, stonden wij in de laatste stralen avondzon tegen de reling geleund. Ik met mijn gezicht in de zon, zij met haar rug naar buiten gericht, dichter bij me dan gezien de breedte van de reling compositietechnisch logisch zou zijn geweest. Ineens zette ze haar glas neer, schoof met haar rug over de reling nog verder in mijn richting boog haar hoofd naar me toe en zocht met haar mond de mijne. Ik zou liegen als ik zeg dat ik het helemaal niet had zien aankomen, maar toch kwam de aanraking van haar lippen als een verrassing.

Voordat ik me echt realiseerde wat me overkwam, was het voorbij. Ze trok haar hoofd weer terug en gaf me die betoverende glimlach van haar. Maar ditmaal nam ik daar geen genoegen mee. Ik draaide me een stuk haar richting in, pakte haar bij de schouders en kuste haar opnieuw. Ze legde haar handen op mijn middel en liet zich gaan. Ik voelde hoe ze haar mond opende en het puntje van haar tong op zoek ging naar de mijne. Die twee vonden elkaar al gauw. Licht hijgend drukte ze haar lichaam tegen het mijne aan, terwijl haar grote bruine ogen op een paar centimeter afstand in de mijne bleven kijken. Rachel verstevigde haar grip, waarna ze haar ogen sloot en met haar tong de binnenkant van mijn mond verkende. Mijn vingertoppen gleden langs haar ruggengraat onder het gladde zijde van haar bloesje, wat een sensuele druk van haar bekken tegen mijn kruis teweeg bracht. Haar lange haar kriebelde goddelijk in mijn gezicht en de synthetische perziklucht van haar shampoo was op dat moment het meest verrukkelijke dat ik ooit geroken had.

Zo stonden we een minuut of wat, waarna we elkaar loslieten en op een centimeter of twintig van elkaar verwijderd in de ogen keken. Rachel liet een zucht ontsnappen en glimlachte.
‘Hè, dat moest ik even.’
Rachel pakte haar glas wijn, liet zich in de stoel zakken en schudde een sigaret uit haar pakje Marlboro. Ik gaf haar een vuurtje. ‘Dat was lekker,’ zei ze tussen twee trekjes door.
‘Ja,’ antwoordde ik, droogjes. Wat moest ik anders zeggen? Licht paranoïde keek ik de straat in om te zien of er buren waren die op deze mooie zomeravond hun hond uitlieten.
Het magische moment was weer voorbij en de rest van de avond kabbelde voorbij zoals zo vaak. Maar in mijn hoofd was het kabbelen een zuidwesterstorm geworden. Rachel en haar baby gingen laat naar beneden, maar ik moet tot ons beider eer melden dat het die avond bij die kus is gebleven.

Voor mij was die avond een point of no return. Tot dan toe had ik het afgehouden, uit fatsoen tegenover mijn ex en de rest van de wereld. Maar als ze ons dan ondanks dat toch al hadden veroordeeld, zag ik niet langer reden om mezelf en Rachel tekort te doen.

De avond erna was het dan ook erop of eronder. Of beter gezegd, erop en erin. We waren in haar flat en hingen wat aan het kookeiland met een glas wijn. Gilles was inmiddels ondergestopt en de babyfoon gaf alleen wat gekraak en ruis, met af en toe een zucht van de zich omdraaiende, slapende baby. Ondanks dat we met geen woord repten over wat er de vorige avond in mijn serre tussen ons was voorgevallen, hing er een broeierige spanning tussen ons in die bijna tastbaar was. Ze droeg een blauw, zijden bloesje dat een beetje transparant was en een bloedstollend kort rokje. Ze deed het erom.. hoopte ik. Ik dwong mezelf mijn ogen er vanaf te houden, maar dat lukte niet altijd en elke blik die ik op haar volle benen wierp, leek zij te zien. We praatten over van alles, maar het drong amper tot me door. Ik zon alleen maar op een geschikte opening om door te gaan waar we een etmaal eerder waren gebleven.

Haar heupen wreven tegen mijn benen en ze begon mijn broek open te prutsen

Nog voordat ik de veters van mijn stoute schoenen had gestrikt, trok Rachel me, toch nog onverwacht, tegen zich aan en begon me hartstochtelijk te kussen. Haar heupen wreven tegen mijn benen en voor ik het goed en wel doorhad begon ze mijn broek open te prutsen. Ik trok ondertussen haar blouse uit haar riem en voelde voor het eerst de zachte, warme huid van haar rug in al zijn heerlijke naaktheid tegen de binnenkant van mijn handen. Rachel had de techniek van mijn riem en gulp inmiddels gekraakt en kneedde door de stof van mijn boxer door mijn pik, die in recordtijd hard was geworden. Ze keek me indringend aan en de vriendelijke, zachte oogopslag die ik van haar kende had plaatsgemaakt voor een ronduit woeste, hongerige blik die in niets op de hare leek. Ik zag nu pas dat haar ogen te zwaar waren opgemaakt. Ze kneep ze een beetje samen, terwijl ze haar mond licht tuitte. Het was alsof een volkomen andere vrouw in de ogen keek, maar mijn testosteron had volledig bezit van mij genomen en verdrong mijn laatste beetje gezond verstand. Haar vreemde ogen sloten zich weer en haar vochtige, half geopende lippen zochten mijn mond.

Het puntje van haar tong gleed door mijn oor en ik kreeg overal kippenvel

Ineens liet ze mijn pik los, greep ze met haar rechterhand achter zich, pakte mijn hand en trok die naar voren om hem op haar borst te leggen. Haar ademhaling versnelde en werd onregelmatig. Haar lippen gleden van mijn mond naar mijn oor.
‘Neuk me, Rutger. Neuk me. Hier.’ Ze fluisterde, harder dan ze ooit tegen me had geschreeuwd.
Het puntje van haar tong gleed door mijn oor en ik kreeg overal kippenvel.
Rachel voelde mijn rilling. ‘Dat vind je lekker hè?’, fluisterde ze hees. Ze pakte mijn kont vast en trok mijn stijve krachtig tegen zich aan.

Haar tepel was net hard aan het worden onder mijn hand, maar ik liet hem in de steek. Ik greep onder haar rokje, trok haar slipje er met een vloeiende beweging onderuit, rukte haar rokje omhoog en tilde haar met mijn handen om haar middel op haar kookeiland. Rachel bevrijdde mijn erectie, gleed naar het randje van het aanrecht en liet me kreunend binnen. Ze zette haar handen achter zich op het aanrecht, leunde met gestrekte armen achterover terwijl ik in haar op en neer stootte, wierp haar hoofd naar achteren en schreeuwde het uit.
‘Neem me, neem me, neuk me!’
De zuurstof die naar je lul gaat, moeten je hersenen ontberen, waardoor ik haar letterlijk tegen haar eigen kookeiland aan neukte zonder mij een enkel ogenblik zorgen te maken om het feit dat haar keuken vrij fel verlicht was en de gordijnen nog open waren. Het kan haast niet anders dan dat wij een twijfelachtig spektakel waren voor de bewoners van de naastliggende flat. De dagen die volgde hield ik met angst en beven YouTube en Dumpert in de gaten.
De vrees bleek onnodig, we hadden behoorlijk mazzel gehad.

De volgende ochtend werd ik wakker in Rachels bed. Vaag kwamen de herinneringen van de avond tevoren weer boven. Verdomd, we hadden eerst de keuken verbouwd en vervolgens had ik haar ook nog eens in haar eigen matras gevouwen. Waar was ik aan begonnen? Het tijdstip maakte het me niet gemakkelijker alles weer op een rijtje te krijgen. Het was half zes in de ochtend, nog donker en Rachel was al druk in de weer. Ze kwam in een flinterdun nachtponnetje de slaapkamer binnenlopen en ondanks de beroerde staat van mijn bewustzijn dacht ik “wow!”.

‘Goedemorgen buurman,’ lachte ze me toe. ‘Sorry hoor, maar zo gaat dat hier elke ochtend. Ron moet om zes uur zijn eerste flesje hebben.’
Ik liet me terug in het kussen ploffen. Oh my god!